Skype kursus for leder, chef og direktør

Spændende nyt

online projekt på Skype

Vi har sat mere end 400 ledige sammen for at netværke og give hinanden inspiration til hvordan man tackler opgaven med at finde nye udfordringer – fordi det at søge nyt job reelt set er et af de sværeste og ensomste jobs.

Få hurtigt dit nye job som

leder, chef eller direktør i disse coronatider

Nyt tiltag der er med til at speede processen op, når du skal finde dit nye job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Alderen er begyndt af giver nye udfordringer, hvad pokker gør jeg nu? ProNetværk har hjulpet mere end 400 med at komme videre i erhvervslivet. Mere end 91% er kommet i job.

Er du leder, chef eller direktør og mangler du job?

Om Virksomheden

I prokan rekruttering har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde den rigtige medarbejder, men også med outplacement, hvor vi hjælper ledige kandidater med at finde deres nye drømmejob.

Svært at komme til samtale

Vi har haft mere end 30 hold i proces, hvor de i netværk af op til 10 deltagere pr. hold har fået  inspiration til, hvordan man tackler opgaven med at finde sit nye job. Det at søge nyt job, er reelt set et af de sværeste, mest ensomme og psykisk belastende job der findes.

Kurser afholdes i vores lokaler i Kolding eller via Teams:

Vores kurser afholdes primært i vores mødelokaler i Kolidng, men kan også holdes online via Teams. Vi vil stadig kun være op til 10 deltagere på kursusforløb. Kurset løber over 6 møder à 3 timers varighed, i alt 18 timer.  Som noget nyt vil der til hvert kursusforløb være 3 timers individuel coaching via telefon, Skype eller mail. 

Det er denne type kursus vi tilbyder ledige chefer og ledere og direktører at deltage i. Efter hvert møde modtager du diverse kursusmaterialer samt videoer, der kan hjælpe dig i processen.

Der vil være opgaver imellem hvert møde, som vil kræve en hel del forberedelsestid og indsats af dig. Dit arbejde imellem hvert kursusforløb vil blive gennemgået således, at du opnår det bedst mulige resultat af din indsats.

Ring og hør nærmere om hvad der skal til for at få Dit nye job. Brug tiden nu (online), hvor rigtig mange går hjemme og har svært ved at komme til jobsamtaler.

Deltagersammensætning:

Deltagerne består af personer, som har udøvet ledelse på mellemhøjt og højt niveau og så vidt muligt uden at konkurrere om de samme jobs. Det giver den bedste dialog i gruppen.

Du kan have haft titel af direktør, salgsdirektør, produktionsdirektør, økonomidirektør landechef, produktionschef, salgschef, logistikchef, lagerchef eller lignende i en lille eller mellemstor virksomhed eller afdelingsleder i en stor virksomhed.

Mere end 91% er kommet i arbejde:

Indtil nu er lidt over 91% af deltagerne kommet i arbejde indenfor 6 måneder efter deltagelse på disse kurser.
Du kommer med et åbent sind. Det er naturligvis en forudsætning, at der er fuld fortrolighed i gruppen. Som Spin Off kan man bruge hinanden i gruppen. Netværksgrupperne er begrænset til max  10 deltagere pr. gruppe, og du bliver samtidig medlem af et større netværk på over 250 af tidligere deltagere.

Sådan kommer du med:

For at kunne komme med i netværket skal du sende en kortfattet ansøgning og dit CV. Vi sammensætter gruppen ud fra, hvordan vi mener netværket kommer til at fungere bedst.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte partner Jens Mikael Arnoldsen fra prokan rekruttering på 30 61 60 70.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på dette projekt. Vi starter netværket, når vi har imellem 8-10 relevante kandidater.
Send os din ansøgning via dette link hvis dette tilbud er noget for dig: Søg stillingen online. Se vores hjemmeside.