Hvem er vi

Prokan

effektiv rekruttering

Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed. 
 
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. 
 
Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Mød Teamet

Vi glæder os til at vise nogle af de rekrutteringsfaciliteter som vi kan tilbyde dig, og som vil kunne lette dit arbejde omkring rekruttering. Nedenfor finder du de konsulenter der kan hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig

Jens Arnoldsen

Ejer og direktør

KOLDING
Tlf. +45 30 61 60 70
Send mail
__________________
OPEN TO NEW JOB nsøgning efter aftale

Har arbejdet i lidt over 30 år i forskellige jobs i dansk industri

Har arbejdet i VVS branchen med markedsføring og indkøb

Har arbejdet i emballagebranchen med: produktudvikling, salg og markedsføring, etablering af afdeling i udlandet samt turn around af virksomhed

Har været shared servicedirektør hos stor dansk kontor- og emballage-grossist.

Har siddet i bestyrelser for en række virksomheder herunder en sammenslutning af elinstallatører

John Ravn

Konsulent

FREDERICIA
Tlf +45 42 53 76 00
Send mail
__________________
OPEN TO NEW JOB ansøgning efter aftale

17 års erfaring fra finanssektoren med kundeservice, sagsbehandling (privat og erhverv), kredit- og engagementsvurdering, leasing og factoring. Desuden erfaring med organisationsændringer, sammenlægninger (fusioner) og nyetableringer af filialer.

20 års erfaring med sikkerhed, svindstyring og driftsoptimering. Dels fra detailhandlen, dels fra egen virksomhed og dels som ansvarlig for Risk Management området i Danmark for verdens førende leverandør af en sikker fremtid.

Erfaring med salg og ledertræning samt forretningsudvikling, også fra egne virksomheder.

Tilly Lindgren

Konsulent

GIVE
Tlf +45 22 66 01 13
Send mail
__________________
OPEN TO NEW JOB ansøgning efter aftale

Er uddannet ingeniør (Produktionsstyring).

Har arbejdet i 35 år+ indenfor Industri og Produktion - primært med koncernindkøb, kontrakter, og teknisk indkøb - hele supply kæden.

Konsulent og partner ved Prokan Rekruttering i 5 år med rekruttering af ledere og mellemledere til produktionsvirksomheder.

Nu er jeg Kundekonsulent hos Prokan Rekruttering, hvor jeg tager referencer på kandidaterne. Der tages altid mindst 2 referencer, og kun fra dem som kandidaten selv har udpeget.​

Desuden er jeg den, der kontakter de CxO’ere, der har fået job efter at have været i netværksforløb hos Prokan Rekruttering.

Finn villemoes

Partner and headhunter

HERNING
Tlf +45 24 20 06 13
Send mail
__________________
OPEN TO NEW JOB ansøgning efter aftale

Er uddannet elektriker, og har gennemgået adskillige fagtekniske kurser og lederuddannelse gennem Dansk Arbejdsgiverforening.

Har som supervisor beskæftiget sig med offshore, maritime (over hele verden), og landbaserede installationer.

Har arbejdet over 30 år i stor landsdækkende koncern, 20 år på forskellige lederposter, og har som distriktschef haft overordnet leder- og økonomi ansvar for EL, VVS, Ventilation og Kommunikation.

Har gennem 5 år haft plads i arbejdsmarkedsråd, Ringkøbing amt for Dansk arbejdsgiverforening

Har arbejdet de sidste 10 år som headhunter, med specialister inden for El-teknik, VVS, Ventilation, Byggeri, Automation, Offshore: ingeniører, konstruktører, overmontører, afdelingsledere, projektledere etc.

Vi kan hjælpe dig med dit drømmejob!